Stresanka

Do večšoho harčka dame udzeni kolenko, zaľejem žimnov vodov. Vodi teľo abi bula na palec nad koľenkom. Pridame štiri bobkovo lisca, malu ložičku kminku, jednu porezanu cibuľu, das tri stručiki cesku  a dame varic. Kec začne kipec, kus posoľime, pridame poper a prisipeme od večara namočenu psuľu, das jednu findžu, najľepši pisanu. Pridame aj jednu hars namočenich gribov. Varime dokim neje uvarena pasuľa dopolomechka, vec pridame jednu findžu geršľov, šicko varime a na konec pridame tri harsce kvasnej kapusti a jednu lošku červenej sladkej paprigi. Išče povarime, abi bulo šicko dovareni a vec čirame do misočkov, iz tich najlepči smakuje.

nazad na recepti 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *